Helyi hírek 2020. október 2. 08:00

Jó esély van a választókerület leginkább felújításra szoruló útjainak megújulására

Jó esély van a választókerület leginkább felújításra szoruló útjainak megújulására
Lezsák Sándor, Bács-Kiskun megye 4. választókerület országgyűlési képviselője nemrégiben Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkárral közösen járta be a választókerület leginkább felújításra szoruló közútjait. A korszerű úthálózat a települések fejlődésének előmozdításán túl a közlekedésbiztonságot is szolgálja.

A képviselői fogadóórákon felmerült választópolgári jelzések, illetve a települések polgármestereinek kezdeményezései alapján, Magyarország Kormányának több szereplőjével való konzultációt követően jó esély mutatkozik arra, hogy a következő esztendőkben teljesen megújulhat Kiskunfélegyháza környezetében

a Kiskunfélegyháza-Bugac közötti 54102 jelű út,

az M5 autópálya és a Fülöpjakab/Kunszállási kereszteződés közötti 5302 jelű út,

a Kiskunfélegyháza-Tiszaalpár-Lakitelek közötti 4625 jelű út.


Lezsák Sándor országgyűlési képviselő Magyarország Kormányával együttműködésben mindent megtesz annak érdekében, hogy a választókerület közlekedési infrastruktúrája a 21. századi követelmények szerint mielőbb a legkorszerűbb lehessen.

A felújításra szoruló közutak mennyisége miatt egy-egy út megújulása hosszabb időt is igénybe vehet, azonban a következő esztendőkben jó esély mutatkozik arra, hogy választókerületünk azon közútjai, amelyeknél leginkább indokolt a burkolatcsere, teljes egészükben megújulhatnak.


Fotó: Google – A Kiskunfélegyháza-Bugac közötti 54102 jelű út
 

Kövessen minket a Facebookon is!