Helyi hírek 2020. október 4. 14:00 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 27. vasárnap – 2020. október 4.

1. Októberben hétköznap az esti szentmisék után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 6-kor kezdik a közös rózsafüzér-imádságot.

2. A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének kiskunfélegyházi csoportja mécsesgyújtásra várja az érdeklődőket október 6-án, kedden este 6 órakor a Szent Család-szobornál.

3. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége hagyományos országos engesztelő zarándoklatát online tarja meg. A programot a Bonum TV közvetíti október 10-én, szombaton fél 10-től, valamint élőben követhető lesz a KÉSZ YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán is.

4. Bérmálási előkészítőt szerveznek a plébánián október 10-én, szombaton este a szentmise után azoknak, akik már elvégezték a 8. osztályt, de nem tudnak ott lenni a gimnáziumban.

5. Édesapák és férfiak találkozója lesz október 12-én, hétfőn este a szentmise és a rózsafüzér után a plébánián.

6. Egyházközségi zarándoklatot szerveznek október 17-én, szombaton Bodajk, Székesfehérvár útvonalon. A részvételi díj 4000 forint személyenként. Jelentkezni lehet a plébánián a díj befizetésével. Indulás reggel 7 órakor a plébánia előtti parkolóból. Ellátásról és maszkról mindenki maga gondoskodjon.

 

Kövessen minket a Facebookon is!