Helyi hírek 2020. október 8. 17:00

Apró figyelmesség az őszi napokra 

Képgaléria
Apró figyelmesség az őszi napokra 
Káprázatos színeket ölt ilyenkor ősszel a természet. S bár ez a pompa magára vonja az ember figyelmét, ugyanakkor befelé fordulásra, gondolkodásra is késztet.

És valóban, érdemes visszatekinteni. Számos megpróbáltatás áll mögöttünk, sokaknak nagyon nehéz volt talpon maradni ebben az időszakban. De a természet folytonos megújulása, az évszakok körforgása most is elhozta az újrakezdés örök reményét. 

Hisszük, hogy van még erőnk, kedvünk, kitartásunk, hogy tudjuk még élvezni az élet apró örömeit: az ablakon beragyogó őszi fényt, a színes falevelek látványát egy főutcai sétán, a gyerekeinkkel és szeretteinkkel töltött boldog perceket…

Ehhez szeretne a város lelket melengető őszi hangulatot varázsolni a Béke tér egy kis szegletére, a város karácsonyfája helyén elkészített őszi dekorációval.  Ha tehetik, tegyenek egy sétát erre, kapcsolódjanak ki, töltődjenek fel, és engedjék be szívükbe a gondolatot, amit e kedves gesztus készítői üzenni szerettek volna Félegyháza lakóinak a borús őszi napokra: „ha belül hordozod a napot, nem számít, hogy kint esik”. 


Fotók: Görög Anita
 

Kövessen minket a Facebookon is!