Helyi hírek 2020. október 11. 14:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 28. vasárnap – 2020. október 11.

1. Csütörtökön Avilai Szent Teréz emléknapja, szombaton pedig Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a templomban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Október 13-án, kedden, a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékeznek, a családokért imádkoznak. A szentmisék reggel 7 órakor, déli 12 órakor és este 6 órakor lesznek. ½ 12-től rózsafüzért imádkoznak a családokért.

5. A Mária Tisztelők Köre közös imádságot hirdet minden hónap 13-án este 6 órára a Mártírok útja 7. szám alatt Lugosi Lászlóné lakásában. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

6. Októberben, hétfő kivételével minden nap az esti szentmise előtt ½ 6-kor elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságunkkal kérjük a Szűzanya közbenjárását egyházunkért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségünkért.

7. Sírszenteléseket tartanak november 1-jén az Alsótemetőben, november 2-án pedig a Felsőtemetőben, délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébániahivatalban iratkozhatnak fel.

8. Felújították a templom világításrendszerét. Az összes reflektort energiatakarékos LED-es lámpatestre cserélték. Hálásan köszönik a Szikra-Vill Kft.-nek, Szabó József úrnak és csapatának, hogy a munkálatokat ingyenesen elvégezték. Nagylelkű felajánlásukért életükre Isten bőséges áldását kérik.

9. Jövő vasárnap terményáldás és hálaadás lesz a templomban. Kérik a kedves híveket, hogy a felajánlott terményeket pénteken estig vigyék be a sekrestyébe.

10. Jövő évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatóak a templom kijáratánál.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

Kövessen minket a Facebookon is!