Helyi hírek 2020. október 16. 12:00

Elindult az ország első randihelyszín-ajánlója

Elindult az ország első randihelyszín-ajánlója
A tökéletes randi nemcsak a két félen múlik, hanem azon is, hogy milyen helyszínt választanak randevújukhoz. Jó hírünk van azok számára, akik kifogytak a romantikus vagy a rendhagyó helyszínekből: elindult Magyarország első randihelyszín-ajánló weboldala, a tokeletesrandi.hu. A projekt megálmodója Pataki Nóra randihelyszín-specialista, akinek segítségével könnyen megadhatjuk az első löketet az ismerkedésnek, vagy ha már párkapcsolatban élünk, újabb izgalmas élményekkel gazdagodhatunk.

A frissen indult tokeletesrandi.hu abban segít a szerelmeseknek vagy a jövendőbeli pároknak, hogy olyan randihelyszínt ajánljon nekik, ahol biztosra vehetik, hogy egy újabb szintre emelhetik kapcsolatukat. A honlap tulajdonosa Pataki Nóra randihelyszín-specialista. A fiatal nő gyerekkora óta imádott másokat meglepni egyedi, kreatív ajándékokkal, később, felnőttkorában pedig már abban is örömmel és nagy fantáziával tudott segíteni barátainak, hogy hova vigyék aktuális párjukat randevúzni. 

– Az egyik barátom például azzal keresett meg, hogy segítsek neki kitalálni, mit vegyen a feleségének a születésnapjára. Mindig jó ötletek vannak a tarsolyomban, általában nagyon meg vannak velem elégedve azok, akik korábban hozzám fordultak – mesélte Pataki Nóra, innentől pedig már csak egy lépés választotta el attól, hogy a hobbiszintről specialista szintre lépjen, és vállalkozóként ajánljon személyre szabott randihelyszíneket. – Az egyik barátom, akinek szintén adtam már korábban néhány tippet, kérdezte meg egyszer tőlem, hogy miért nem foglalkozok a randihelyszín-tanácsadással komolyabban, miért nem csinálok egy vállalkozást. Egy érvet sem tudtam felsorakoztatni a tanácsa ellen, úgyhogy bele is vágtam – beszélt Nóra arról, hogyan született meg a vállalkozása. 

Nem feltétlenül a drága randi a jó randi

A randihelyszín-specialista szerint a munkájához elsősorban kreativitás kell, meg természetesen néhány alapinformáció arról a személyről, akit az ügyfele randevúra szeretne hívni, illetve azzal is jó tisztában lennie, milyen a hölgy vagy az úr stílusa. Emellett fontos még az elején meghatározni, mekkora összeget szánnak a randevúra. Nóra szerint nem kell minden randevúnak, évfordulós vacsorának exkluzívnak lennie, amiért mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk, egy egyszerű vacsorát vagy sétát is fel lehet dobni egy kis egyediséggel, kreativitással. Az viszont fontos, hogy akkor se feledkezzünk meg a randevúzásokról, ha már régebb óta párkapcsolatban élünk, így fejezhetjük ki figyelmességünket, törődésünket a másik felé, amiből merítkezni tud a kapcsolat a nehezebb időszakokban. 

Nem csak a fiataloknak szól

Ebből is következik, hogy nem csak a húszas éveikben járó, első randijukra készülő fiatalok találhatnak hozzájuk illő randihelyszíneket Nóra ajánlásai között. A tokeletesrandi.hu-n az ötvenes-hatvanas éveikben járó, házassági évfordulójukat ünneplő házaspárok is találhatnak számukra kellemes opciót, hogy feledhetetlen körülmények között ünnepeljék meg a boldogító igenjük kimondását. 

Nóra az egyik legkedvesebb randihelyszín tanácsát is megosztotta velünk, ami annyira sikeresen indította útjára a pár közös jövőjét, hogy azóta is együtt vannak. – Nem mondhatnám, hogy voltak kirívóan extrém kéréseim. Volt egy férfi ügyfelem, akinek egy dunai sétahajózást ajánlottam első randira, ami annyira jól sikerült, hogy azóta már össze is költöztek a párjával.

Többet kapnak, mint azok, akik csak az utcáról lépnek be

Az újonnan indult weboldalon olyan rendhagyó ajánlatokat lehet találni, amik csak a tokeletesrandi.hu-n keresztül elérhetőek. Kizárólag olyan éttermi ajánlat található a honlapon, ami valami extrát nyújt ahhoz képest, mintha csak az utcáról tévedtünk volna be. Az egyik helyen romantikus gyertyafényben fogyaszthatják el a vacsorájukat a párok, a másikon pedig ők választhatják ki, milyen zene szóljon, illetve egy teljesen külön randi-menüt kapnak, ami csak számukra elérhető. A repertoár folyamatosan bővül, a későbbiekben olyan extra szolgáltatások lesznek elérhetőek, mint például a lövészet, a hőlégballonozás, a lovaglás, a borkóstolás és az éjszakai fürdőzés. A honlapon található helyszíneket Nóra saját maga is kipróbálta, így csak olyat ajánl, amiről biztosan kijelentheti, hogy működik. Ami pedig az árakat illeti: a legolcsóbb ajánlat tizenhárom-tizennégyezer forintnál kezdődik, a legdrágábbak pedig százezres nagyságrendűek. 

A weboldal nemcsak fővárosi, hanem egyre több vidéki helyszínt is ajánl, például a Balatonnál. Utóbbiak közé tartozik többek között az a jachtos ajánlat, ahol egy grillvacsorát fogyaszthatnak el a szerelmesek, egy másik hajózási társasággal pedig olyan megállapodást kötött a specialista, amely szerint a randevúzók a hajón tölthetik az éjszakájukat. Mivel a balatoni randihelyszínek a tokeletesrandi.hu legnépszerűbb ajánlatai között vannak, Nóra tervei között szerepel, hogy jövőre még több alternatívával készül ügyfeleinek. Sőt, nem csak ez az egyetlen újítás, bővülés, amit a randihelyszín-specialista tervez, hamarosan újabb kreatív ötletekkel segíti majd a szerelmesek sorsának alakulását, ám erről egyelőre nem szeretne többet elárulni. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!