Helyi hírek 2021. augusztus 12. 08:00

Fennállásának 150. évfordulójának megünneplésére készül a PG

Fennállásának 150. évfordulójának megünneplésére készül a PG
2021. szeptember 18-án ünnepli fennállásának 150. évfordulóját a Szent Benedek PG Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégium. Erre az alkalomra nagyszabású ünnepi megemlékezéssel, programmal készül a hajdani Kiskunfélegyházi Tanítóképző utódintézményének közössége.

Borítókép: Ujvári Sándor

A jubileum alkalmából szeretnének megjelentetni különféle online felületeken, a nyomtatott sajtóban múltidéző tartalmakat. Emellett egy kiadvány előkészületi munkái is megkezdődtek. A megemlékezés szervezői kérnek minden öregdiákot, félegyházi polgárt, akik valamilyen módon kötődtek az intézményhez, hogy osszák meg emlékeiket, emléktárgyaikat, fényképeiket, vagy videóüzenetüket, hogy így hagyományozzák át a múlt értékeit az utánunk jövő nemzedékeknek.

Kérik, hogy minél többen csatlakozzanak és kövessék a jubileumi közösségi oldalt (PG 150. ÉVFORDULÓ), ahol rendszeresen jelentkeznek a jubileumhoz kapcsolódó tartalmakkal. Az eseménnyel kapcsolatosan érdeklődni lehet a 76/462-332-es telefonszámon, vagy a
[email protected] e-mail oldalon.

Az Alma metrhez méltó megvalósulás érdekében kérik, hogy támogatásukkal segítsék a rendezvény és a jubileumi kiadvány létrejöttét: 


Kiskunfélegyházi PG Alapítvány: 11732071-20043922



Videók: 

Igazgatói köszöntő

Polgármesteri köszöntő


További videók itt láthatók
 

Kövessen minket a Facebookon is!