Hirdets
Helyi hírek 2020. október 29. 17:30

Változik a forgalmi rend a temetőknél

Változik a forgalmi rend a temetőknél
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja az október 30-a és november 1-je között a Felső- és Alsótemetőkbe látogató járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változásokra számíthatnak.

A Nádasdy utca, Ficsór József utca és temető közötti szakaszán, mindkét oldalon tilos a megállás, parkolás, illetve ez a szakaszt egyirányúsítják, gépjárművel behajtani csak a Ficsór József utca felől lehet.

A Felsőtemető területére a forgalomirányítók csak a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárművek behajtását engedélyezik.

A Felsőtemető a Radnóti utca felől is megközelíthető lesz, a behajtás csak a ravatalozóig engedélyezett.

A Felsőtemetőnél a gépjárművek a temetőt az északi, Radnóti utca felőli kapun tudják elhagyni, a temetői út egyirányúsítása miatt. 


A Felsőtemető parkolójából kihajtás a B. Szabó József utcán, az 5-ös főúti körforgalom irányába (a Spar áruház felé) történik.

Az Alsótemetőnél a Jókai u. temető felőli szakaszán és az Irányi Dániel utca teljes szakaszán (Shell üzemanyag-töltő állomásig) a belváros felőli oldalon a megállás október 30-án 6 órától november 1-jén, 22 óráig tilos.

Az Alsótemetőnél a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárművek behajtása az Irányi Dániel utca felől a főbejáraton, a Csanyi út felől (Bozóki sírköves melletti úton) és a Pázsit utca felől történik.   

A városüzemeltetési osztály munkatársai, valamint a forgalomterelésben résztvevő rendőrök, polgárőrök kérik az érintett lakókat, közlekedőket a megváltozott közlekedési rend betartására.

A temetők október 30-ától november 1-jéig 6 órától 22 óráig tartanak nyitva. A temetőkben csak nyitvatartási időben lehet tartózkodni.

 

Kövessen minket a Facebookon is!