• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • A Csillag Központban kaptak helyet a Hideg László Boksz Egyesület tagjai
Sport 2020. október 31. 10:00

A Csillag Központban kaptak helyet a Hideg László Boksz Egyesület tagjai

Képgaléria
A Csillag Központban kaptak helyet a Hideg László Boksz Egyesület tagjai
Megoldódott az edzéslehetőségük a Hideg László Boksz Egyesület tagjainak, akiknek a járványügyi helyzet miatt el kellett hagyniuk a Darvas iskola tornatermét ősszel. Az ökölvívók átmenetileg a szabadban készültek, végül október közepén megegyeztek a Kiskunfélegyházi Roma Önkormányzat elnökével, Buza Flóriánnal arról, hogy megkapják a Csillag Szolgáltató Központ egyik termét, amit berendezhettek az edzésekhez.

A megegyezésben oroszlánrészt vállalt Kollár Hermina roma önkormányzati képviselő, akinek a közbenjárásával értesült a bunyósok edzőtermi problémájáról Buza Flórián elnök. Az elnök támogatta az ötletet, amit gyors megvalósítás követett. Az elmúlt időszakban raktárként használt helyiséget adták át a Hideg László Boksz Egyesület tagjainak, akik felszerelhették a termet. A körülmények minden igényt kielégítenek. A korszerű terem mellett modern fűtés és vizesblokkok is rendelkezésre állnak az edzések levezényléséhez.

Buza Flórián elnök hozzátette, céljuk a fiatalok megsegítése, támogatása. Novemberben képzéseket is indítanak a Csillag Központban. Emellett nem utolsósorban szeretnék, ha több fiatal is kipróbálná az ökölvívást, amire most már lehetőségük nyílik az intézményben.

A nehézségek tehát megoldódtak a Hideg László Boksz Egyesületnél. Névadó elnökük elmondta, örül a korszerű teremnek, amit sok munkával tudtak felszerelni és addig használják, amíg vissza nem térhetnek a Darvas iskolába. Van hely bemelegítésre és a kinti edzéslehetőségek is adottak. Emellett a legkisebbeknek is kialakítottak egy saját részt, ahová minden fiatalt várnak.

Versenyekre, korosztályos és felnőtt magyar bajnokságokra mentek volna ősszel, de mivel nem tudtak teremben edzeni, ezért nem kockáztatták a bokszolók egészségét
 mondta el Hideg László. Hozzátette, köszönik az önkormányzat segítségét és támogatását. 

A tréningekre hétfőn, szerdán és pénteken 17 órától várják a bokszolókat. 

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!