Helyi hírek 2020. november 14. 16:00

Távhőszolgáltató: Szünetel a személyes ügyfélfogadás

Távhőszolgáltató: Szünetel a személyes ügyfélfogadás
November 16-ától határozatlan ideig szünetel a személyes ügyfélfogadás a távhőszolgáltatást igénybe vevő fogyasztók részére a társaság irodájában a koronavírus terjedésének megelőzése és minimalizálása érdekében – áll a Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. közleményében.

Kérik, hogy ügyintézésére az elektronikus vagy telefonos elérhetőségeiket használják. Az elektronikus ügyintézéshez szükséges nyomtatványok honlapukon elérhetőek (https://kiskunfelegyhaza.hu/tavho/nyomtatvanyok/).

Elérhetőségek:
Tel: (+36) 76/461-428
E-mail:
[email protected]

Személyes ügyintézésre csakis halaszthatatlan esetben, telefonon vagy e-mailben előre egyeztetett időpontban kerülhet sor. A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a társaság az alábbi korlátozásokat vezeti be a hibaelhárításokkal kapcsolatban.

Karbantartóik a szolgáltatás ellátásbiztonsága érdekében csakis a legszükségesebb hibaelhárítási feladatokat látják el, amelyek csőtörés, szolgáltatáskiesés, radiátorkilyukadás megszüntetése.

Nem minősül halaszthatatlan karbantartásnak a szerelvények csöpögése, továbbá ha azt érzékelik, hogy a radiátor hideg, de ennek ellenére a lakás hőmérséklete eléri a 20 ̊C-ot.

Az esetleges beázások esetén kérik, hogy előzetesen vizsgálják meg a beázást mi váltotta ki, szennyvíz, illetve ivóvíz-rendszer meghibásodások elhárítására továbbiakban sem jogosult a cég.

A szolgáltató folyamatosan figyelemmel követi a koronavírus okozta helyzetet és hivatalos ajánlásoknak megfelelően hozza meg a további intézkedéseket.

Kérik, hogy mindenki partnerként kezelje a kialakult helyzetet, amelyhez köszönik a közreműködésüket, az esetleges kellemetlenségek miatt szíves megértésüket és türelmüket kérik!

 

Kövessen minket a Facebookon is!