Helyi hírek 2020. november 20. 16:00

Könyvtársarok – Nem maradnak olvasnivaló nélkül a félegyházi könyvtártagok

Könyvtársarok – Nem maradnak olvasnivaló nélkül a félegyházi könyvtártagok
November 11-étől újabb intézkedéseket vezetett be a kormány a koronavírus-világjárvány második hulláma elleni védekezés érdekében. A szabadidős létesítmények, így a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár sem látogatható az ott foglalkoztatottak kivételével.

A könyvtár mindent megtesz azért, hogy hűséges tagjai ne maradjanak olvasnivaló nélkül. A beiratkozott olvasók térítésmentesen vehetik igénybe a Könyvátadó Pont szolgáltatást. A könyvtár honlapján (www.psvk.hu) lévő új könyvekből vagy az online elérhető katalógusból kiválaszthatják azokat a dokumentumokat, amelyekre szükségük van. Az így összeállított kívánságlistát leadhatják hétköznap 8 és 16 óra között a [email protected] e-mail címre vagy a 76/461–429/12-es mellék telefonszámon. A könyvtárosok a megadott elérhetőségen tájékoztatják az olvasókat a könyvcsomag átvételi időpontjáról.

A 65 éven felüli Félegyháza belterületén élő olvasóknak a lakásukat sem kell elhagyniuk, a Könyvfutár szolgáltatás révén a könyvtárosok előre egyeztetett időpontban házhoz viszik a csomagot.

A már kölcsönzésben lévő dokumentumokat az eddig megszokott módon hosszabbíthatják meg: telefonon, e-mailben vagy a könyvtár honlapján. Az elolvasott könyveket a könyvbedobó rendszerbe juttathatják vissza, amelyet naponta többször ellenőriznek a könyvtárosok.



Érdemes figyelemmel kísérni a könyvtár honlapját, Facebook-oldalát, ahol a legfrissebb információk érhetőek el.

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus