Egészségügy 2020. november 21. 15:00

Kapcsolattartási lehetőségek a félegyházi kórházban

Kapcsolattartási lehetőségek a félegyházi kórházban
A kiskunfélegyházi kórház minden munkatársa azon fáradozik, hogy az intézmény betegei a járványügyi helyzet és az ehhez kapcsolódó új körülmények ellenére is megfelelő, folyamatos és biztonságos ellátást kapjanak. Ilyenkor nagyon fontos a kapcsolattartás, hogy a hozzátartozók megnyugodhassanak, tisztába legyenek szeretteik általános állapotával.

A látogatási tilalom miatt a személyes tájékoztatás helyett a 06 76 463-222-es telefonszámon tudnak felvilágosítást adni. Az ápoló személyzet mindent megtesz azért, hogy amennyiben a beteg rendelkezik mobiltelefonnal és állapota megengedi, segítse az azon keresztüli kapcsolattartást. Amennyiben a beteg nem tudja mobiltelefonját használni, a kórház munkatársai az osztály elérhetőségein adnak az arra kijelölt személy számára, hozzátartozójukról felvilágosítást.

Az osztályokat a telefonközponton keresztül lehet elérni, amelynek száma: 06 76 463-222

Az osztályok mellékei az alábbiak:

Mozgás és kardiológiai rehabilitációs osztály

Nővérpult: 6216

Iroda: 6215

Krónikus belgyógyászati osztály:

B részleg nővérpult: 6143

C részleg női oldal: 6177

C részleg férfi oldal: 6264

Mivel külön személyzet nincs a telefonhívások fogadására, és elsődleges feladatuk a betegek folyamatos ellátása, így kérik türelmüket, megértésüket.

A COVID fertőzött betegek ellátása elkülönítve történik. A betegekről minden nap 17 és 18 óra között adnak felvilágosítást. Az érdeklődőknek a 06 76 463-222-es központi számot kell hívni, és a központ kapcsolja az ügyeletes orvos telefonjára a hívókat. Kérik, hogy családon belül egyezzenek meg, hogy ki az az egy ember, aki telefonál, és egymás között adják át az információkat.

A központi számon a nap 24 órájában felvilágosítást tudnak adni arról, hogy hozzátartozóját a Covid-osztályon ápolják-e. A betegek névsorát minden reggel frissítik, így a beteg megérkezését követő naptól tud hollétéről információt adni az intézmény munkatársa.

Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kiskunfélegyházi Telephelye

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus