Helyi hírek 2020. november 26. 08:00

Ünnepi díszbe öltözött Félegyháza

Képgaléria
Ünnepi díszbe öltözött Félegyháza
Az adventi időszak nemcsak a gyerekeknek, hanem nekünk felnőtteknek is várakozással teli. Ilyenkor egy kicsit pihenhetünk, több időt tölthetünk a szeretteinkkel, és nem utolsó sorban átgondolhatjuk az évünket, megálmodhatjuk az új céljainkat.

Az idei karácsony egészen más lesz, mint az előző években. Sokkal csendesebb, de talán annál meghittebb. A november 25-én felállított karácsonyfáról és az ünnepi díszbe öltözött főtérről Keresztes Tünde beszélt lapunknak.

– Az idei évben visszafogottabban tudjuk megélni az adventet, de ennek ellenére törekszünk arra, hogy új díszekkel örvendeztessük meg a lakosságot és apró hangulati elemekkel kedvesebbé tegyünk ezt az időszakot. A Petőfi-szobor előtt rénszarvasos szánkót állítunk fel, amelyet fenyőkkel körülvéve teszünk varázslatosabbá. A főtéren álló csobogós kutat fenyőágakkal és ezernyi apró égővel vonjuk körbe, hogy a sétálók örömüket leljék a látványban. Az egész napos karácsonyi, lágy dallamok pedig visszarepíthetnek bennünket a régi szép emlékekhez és az ünnepi készülődés bensőséges hangulatába – mondta el lapunknak az önkormányzat kulturális referense.


V. B.

Fotó: Veres Borbála és Fantoly Márton

 

Kövessen minket a Facebookon is!