Helyi hírek 2020. november 29. 12:00

Játsszunk együtt a Batthyányban!

Képgaléria
Játsszunk együtt a Batthyányban!
November vége felé járva projektdélutánt szervezett a gyermekeknek a Batthyány Lajos Általános Iskola alsós munkaközössége Játsszunk együtt! címmel. A tanító nénik a hangsúlyt a közös játékra, az együttjátszásra helyezték.

Iskolánkban fontosnak tartjuk, hogy a mai modern, digitális világban megőrizzük a hagyományos közösségépítés alapjait, a közösségi játékokat, amelyek bárhol és bármikor játszhatóak. Akár óraközi szünetekben, a tantermekben és kint az udvaron. A jó közösség nem alakul ki automatikusan, ezért a közösségépítésben nagy szerepe van a játékoknak. Kiemelt feladat számunkra, célunk, hogy a gyerekek szeressenek az iskolánkba járni, jól érezzék magukat társaik körében.

E napon a tanulók kedvenc társas-, kártya-, és építőjátékaikkal tevékenykedhettek, közösségépítő játékokkal ismerkedhettek. A kis nebulók vidám hangulatban, felszabadultan töltötték el a délutánt tanítóik, osztálytársaik körében.

A végén többen is mondták, kérdezték: – Tanító néni! Ez nagyon izgalmas, érdekes nap volt. Mikor lesz ilyen legközelebb?

Bense Zoltán

Fotó: Keserű Szilvia

 

Kövessen minket a Facebookon is!