Helyi hírek 2020. december 6. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei
Advent 2. vasárnapja – 2020. december 6.

1. Hétfőn Szent Ambrus püspök és egyháztanító emléknapja, kedden pedig a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának főünnepe lesz.

2. Az adventi időszakban hétköznaponként reggel 6 órakor lesznek a szentmisék. Szeretettel hívnak mindenkit a hajnali RORATE-misékre, hogy közös imádsággal és a kegyelmi ajándékok vételével indíthassuk a karácsonyi készület napjait. A hajnali misék előtt 5 óra 25 perctől szentségimádást tartanak, és szokás szerint elimádkozzák az irgalmasság rózsafüzérét. Felhívják a figyelmet arra, hogy reggel 5 óra előtt senki ne induljon el otthonról, tekintettel a kijárási tilalomra!

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. December 12-én, szombaton az esti szentmisét a Rózsafüzér Társulatok és a Szent Mónika Közösség szándékára mutatják be.

5. Kérik, hogy akik még nem rendezték idei egyházi adójukat és van rá lehetőségük, a következő hetekben a plébánia irodájában tegyék ezt. Gondoskodó szeretetüket hálásan köszönik!

6. Jövő évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatóak a templom kijáratánál.

7. Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!


Fotó: Dósay Dávid
 

Kövessen minket a Facebookon is!