Egészségügy 2020. december 7. 17:00

Újabb csomagküldési szabályok a megyei kórházban

Újabb csomagküldési szabályok a megyei kórházban
Az elmúlt időszakban nagyon sok esetben küldtek be olyan csomagot (többek között nagyméretű bőröndöt, lábasban ételt, zsugor ásványvizet), amely méreténél vagy jellegénél fogva problémát jelentett az osztályra történő szállítás, illetve a kórtermekben történő elhelyezés miatt.

A megyei kórház újabb közleményt adott ki, amely az alábbiakban olvasható:

– nem vesznek át élelmiszert, italt,

– a csomag súlya nem lehet nagyobb 3 kg-nál,

– a csomag mérete nem lehet nagyobb 40x40 cm-nél.

A megyei kórház dolgozói előre is köszönik megértésüket és együttműködésüket, amelynek betartásával nagyban megkönnyítik munkatársaik jelen helyzetben folytatott megfeszített, áldozatos munkáját.

A csomagbeküldés egyéb szabályai változatlanok:

• A kecskeméti telephelyre vonatkozóan a csomagot lezárva a beteg adataival ellátva (név, osztály, kórterem) a Nyíri úti főbejárat portáján napközben lehet leadni. Amennyiben a beteg adatai nem szerepelnek, illetve hiányos, akkor nem lehet otthagyni a portán.

A 7 és 10 óra között leadott csomagok még aznap felkerülnek betegellátó osztályra, a 10 órát követően leadott csomag pedig másnap.

• Kérik, hogy csak a legszükségesebb ruházati, tisztálkodási és használati eszközöket tartalmazza a csomag!

• Romlandó árukat, élelmiszert, ételt és folyadékot nem vesznek át!

• Egyedi gyógyszert, táplálék-kiegészítőt, vitamint a csomag tartalmazhat.

• Felhívják figyelmüket, hogy a csomag átvételekor, illetve átadáskor nem készül írásos elismervény! A csomag sérüléséért, elvesztéséért, az abban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért a kórház felelősséget nem vállal!

• A Honvéd Kórházban (Kecskemét, Balaton utca) működő osztályok esetében keddi és pénteki napon 10 és 11 óra között a biztonsági szolgálatnak lehet leadni a bevitt csomagokat a fentebb említett feltételekkel.

 

Kövessen minket a Facebookon is!