Gazdaság 2020. december 11. 16:00

Hasznos szakmai kiadvány kukoricatermesztők számára

Hasznos szakmai kiadvány kukoricatermesztők számára
Megjelent az AGRO NAPLÓ „Hozzáadott értékkel rendelkező inputok a jövedelmező kukoricatermesztésért" című online, lapozható kiadványa a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szakmai támogatásával.

A kukorica-nemesítőházak folyamatosan dolgoznak azon, hogy a termelők részére innovatív, az új kihívásoknak megfelelni képes hibrideket fejlesszenek  írta honlapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Törekednek továbbá arra, hogy a legszélesebb hatásspektrumú védelemben részesüljön a vetőmag a korai kórokozók és kártevők ellen a legújabb biológiai és kémiai összetevőkből álló készítmények jóvoltából.

A legfontosabb mikro- és makroelemeket tartalmazó magtrágyák alkalmazása pedig a kezdeti fejlődéshez elengedhetetlen tápanyagokat biztosítja. Ezeket a megoldásokat mindenképpen tekinthetjük a vetőmag hozzáadott értékének. Emellett a növényvédő szerek, tápanyagok, vagy akár a munkagépek gyártói is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a környezeti kihívások kereszttüzében még jövedelmezőbb lehessen a kukoricatermesztés. Az információs kiadvány segítséget nyújt e termékek megismeréséhez.

Letölthető: 
https://agronaplo.hu/kiadvany/jovedelmezo_kukoricatermesztes_2020.pdf 

Lapozható: https://issuu.com/agronaplo/docs/jovedelmezo_kukoricatermesztes_2020
 

Kövessen minket a Facebookon is!