Sport 2021. január 10. 16:00

Kiválóan szerepeltek 2020-ban a kiskunfélegyházi szenior úszók

Kiválóan szerepeltek 2020-ban a kiskunfélegyházi szenior úszók
Nyolc versenyen vettek részt a Kiskun Vízi és Szabadidő Egyesület szenior úszói, ebből három országos bajnokság volt. Sportolóik a három országos bajnokságon – Százhalombattán rövidpályás, Gyulán nyílt medencés, Hódmezővásárhelyen fedett pályáson – összesen 20 arany, 11 ezüst és 21 bronzérmet nyertek – derül ki az egyesület évértékeléséből.



Simon Géza hét, Sebők János öt, Ónodi László három, Gyovai Balázs három, Ladányi Endréné egy és Kalotai Zsuzsanna is egy alkalommal állhatott fel a dobogó legtetejére. Elmondhatják, hogy korcsoportjukban országos magyar bajnokok.



A versenyeken eredményesen szerepeltek és éremmel térhettek haza: Holló Szabó Viktor, Urbán Tamás, Fábián Vince, Provics András, Terbe Ákos, Móczár Zoltán, Szabó Csaba, Csenki Klára, Palásti Éva, Farkas Júlia és Füzesi Zsófia.



A járvány megnehezítette a felkészülést a versenyekre, de sportolóik kihasználtak minden lehetőséget az eredményes szereplés érdekében.



A Kiskun Vízi és Szabadidő SE szenior sportolói reménykednek, hogy a járvány lelassul és vége lesz. Elkezdődhetnek az edzések, készülhetnek a versenyekre, főleg azért is, mert 2021-ben Budapesten rendezik meg az Európa-bajnokságot.

Ónodi László

 

Kövessen minket a Facebookon is!