Sport 2021. január 18. 17:30

Megnyílt az uszoda a félegyházi sportolók előtt

Képgaléria
Megnyílt az uszoda a félegyházi sportolók előtt
Január 18-ától ismét használhatják a Félegyházi Termál Parkfürdő benti nagymedencéjét a félegyházi egyesületek igazolt sportolói, úszói. Az egyeztetéseket követően a Jogging Plus Sportegyesület, a kiskunfélegyházi 3K Sportegyesület, a Kiskun Vízi és Szabadidő Egyesület tagjai és a vízilabdázók vehették birtokba a nagymedencét. A lakosság számára az uszoda továbbra is zárva tart. Minderről Balla László alpolgármester számolt be.

A decemberi kormányrendeletet követően ismét kinyithatta kapuit a Félegyházi Termál Parkfürdő a sportolók számára. Az éves karbantartási munkálatok befejezését követően erre január 18-án került sor.

A létesítményt az egyesületek tagjai használhatják a szigorú járványügyi szabályok betartása mellett hétfőtől-péntekig, 13 órától 21 óráig.

Az egyesületekkel közösen egyeztetettek az időbeosztásról, mondta el Balla László, alpolgármester.


 A Félegyházi Termál Parkfürdő éves januári karbantartási munkálatait előre hoztuk és decemberben megvalósítottuk. Ekkor az uszoda nem volt nyitva. A kormány döntésének köszönhetően Kiskunfélegyházán a szenior úszók és a triatlonisták számára nyitottuk meg a létesítményt. Az egyesületektől egy névsort kértünk, illetve közösen beosztották az uszoda használatát.

Balla László hozzátette, a Félegyházi Termál Parkfürdő egyéb funkciói (pl. a szauna) továbbra is szünetelnek és úszásoktatásra sincs lehetőség. A további szabályozás a kormány döntésétől függ. Addig a lakosság nem használhatja az uszodát.

G. Z. 
 
Fotó: Fantoly Márton
 

Kövessen minket a Facebookon is!