Helyi hírek 2021. február 18. 08:00

Egy kép többet ér ezer szónál – 4 évszakos fotókaland

Egy kép többet ér ezer szónál – 4 évszakos fotókaland
2021-ben először hirdeti meg Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Tourinform Iroda Egy kép többet ér ezer szónál – 4 évszakos fotókaland című felhívását.



Napjainkban nagyon sokszor találkozunk a közösségi oldalakon szebbnél szebb, profi fotósok vagy akár amatőrök által készített képekkel, amelyeket sokszor kedvtelésből megosztanak oldalukon, mégis mély benyomást hagynak a szemlélők számára. Ennek hatására jött az ötlet, hogy a Tourinform Iroda megszólítsa a fotózni szerető embereket, járjanak nyitott szemmel és osszák meg sajátos, elragadó képeiket.



A felhívás első fordulójában Kiskunfélegyháza téli arcának bemutatására hívják fel a figyelmet, amelyre a 2020. december 1. és 2021. február 28. között készült fotókkal lehet nevezni. A város karácsonyfájának szépsége vagy akár egy zúzmarás ablak, méltó emléke lehet a leghidegebb évszak varázsának, és azt szeretnék, ha ezek a pillanatokat szélesebb körben is megosztanák.

Az első 3 helyezetett és a legtöbbek által lájkolt fotó tulajdonosát ajándékcsomaggal jutalmazzák. A nyertes fotókból kiválasztott képeket a főtéren szabadtéri kiállítás keretében is bemutathatják, valamint lehetőség nyílik, hogy szerepeljenek a 2022. évi kiskunfélegyházi naptárban.



A nevezés ingyenes, ezért is bátorítanak mindenkit, hogy mutassák meg Kiskunfélegyháza szépségeit, és osszák meg másokkal, hogyan látják elragadó kisvárosunk nevezetességeit, kis utcáinak titkait, vagy akár az itt élők legszebb pillanatait.
 
Fotó: Görög Anita
 

Kövessen minket a Facebookon is!