Helyi hírek 2021. január 20. 17:30

Online közlekedési vetélkedő

Online közlekedési vetélkedő
Online közlekedésbiztonsági vetélkedőt hirdet kizárólag a megyei általános és középiskolai osztályok tanulói részére a Bács-Kiskun Megyei Baleset-megelőzési Bizottság. A szerencsés osztályok a tavaszi kirándulás költségeinek egy részét nyerhetik meg. Ehhez csupán száz, a közlekedéssel kapcsolatos kérdést kell megválaszolni kilenc héten keresztül.

Kilenc héten át összesen száz – közlekedéssel kapcsolatos – kérdést kell a csapatoknak megválaszolnia. A feladatok a „Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzés” Facebook-oldalon (https://www.facebook.com/Bács-Kiskun-Megyei-Balesetmegelőzés-100852265126867) érhetőek el február 1-jétől hétfőnként.

A válaszokat a szervezők az adott hét péntek délig várják a 
[email protected] e-mail címre. Jelentkezni a versenyre ugyanezen a címen lehet január 29-éig. Jelentkezéskor kérjük megadni az osztály kapcsolattartójának a nevét, és egy e-mail címet is.

Az első helyezett osztály 100 ezer, a második helyezett 80 ezer, a harmadik helyezett pedig 50 ezer forintos útiköltség hozzájárulást nyerhet, amelyet a tavaszi osztálykirándulások alkalmával használhatnak fel.

Témakörök: közlekedési szabályok, biztonságos közlekedés, a közlekedés története, érdekességek.

Az eredményhirdetésre április 13-án, kedden 9 órakor a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság dísztermében kerül sor.
 

Kövessen minket a Facebookon is!