Helyi hírek 2014. október 3. 09:50 Forrás: Fizetett politikai hirdetés

Egy besározás margójára

Egy besározás margójára
Kedves Félegyháziak!   A hétvégén besározták a nevemet. Nem voltak illúzióim, hiszen hónapok óta tudom: ezt tervezik. Hiába a hivatalos iratok, hiába az összes megnyert per, hiába éltem becsületes, tiszta életet, vannak akik úgy gondolják, a névtelenség mögé bújva árthatnak annak a szellemiségnek amit képviselek és amit a mögöttem álló hatalmas tábor képvisel. Egy beszélgetés során egy "profi" politikus erről gúnyosan így fogalmazott még hónapokkal ezelőtt: "Mindent lehet úgy tálalni, hogy elhiggye a nép."









Az elmúlt időszakban tudatosan nem vettem fel a kesztyűt, nem álltam be a sárdobálók táborába és ezt a jövőben sem fogom megtenni. Nem ilyen a személyiségem, nem ilyen városvezetési stílusra készülök. Bár a hétvége eseményei miatt – mint magánszemély – megtettem életem első büntetőfeljelentését, pontosan tudom, hogy igazságot nem a hatóságok, hanem Önök, a félegyházi lakosok fognak szolgáltatni.

A választási kampány a jövő héten véget ér. Addig még sajnos mindannyian kénytelenek vagyunk elviselni azokat a nemtelen eszközöket, amellyel tudjuk: élni fognak. Álújságokban, névtelen szórólapokon megy tovább a becstelen gőzhenger, megszégyenítve a választás tisztaságának, az ellenfél és a választópolgárok tiszteletének demokratikus elveit.

Egy héttel ezelőtt az Önökhöz írt levelem így zártam: "Én már nem félek". Ez a négy szó most mindennél aktuálisabb a városban. Szeretném, ha minél többen a sajátjukként éreznék ezt a négy szót. Szeretném, hogy mindazért, ami ezzel a várossal történt az elmúlt években városlakókként a szavazatukkal mondanák ki:
 

Én már nem félek!
 

Tisztelettel:

Csányi József
polgármesterjelölt
 

Kövessen minket a Facebookon is!