Helyi hírek 2021. február 2. 10:00

Németi Hajnalka veszi át Nagy Lajos helyét a képviselő-testületben

Németi Hajnalka veszi át Nagy Lajos helyét a képviselő-testületben
Egészségügyi okokra hivatkozva január 31-i hatállyal lemondott mandátumáról Nagy Lajos önkormányzati képviselő, aki 2019-ben a Veled a Városunkért Egyesület kompenzációs listájáról került a félegyházi képviselő-testületbe.

Nagy Lajos képviselői helyére a Veled a Városunkért Egyesület – mint jelölőszervezet – Németi Hajnalkát delegálta február 1-jével, aki a 2019-es önkormányzati választáson a 7. számú választókörzetben (Petőfi-lakótelep, Aranyhegyi-lakótelep) képviselő-jelöltként indult, és a szavazatok 17,37 százalékát szerezte meg.

Németi Hajnalka több mint húsz éve él Kiskunfélegyházán, 41 éves, férjezett családanya, kereskedelmi technikus végzettséggel a SPAR Magyarország Kft. dolgozója.

– Sajnálatos módon Nagy Lajos betegsége miatt nem tudja ellátni tovább képviselői tisztségét, ezért az általa megüresedett helyet töltöm be. Mindig is szerettem volna képviselő lenni, a város lakosságának érdekeit figyelni és kiállni értük minden erőmmel. Jobban szerettem volna ezt egy tisztességes küzdelemben, egy választás során elnyerni, mint egy betegség árán. De, ha már így alakult, minden tőlem telhetőt megteszek a városért és a lakóiért. A Veled a Városunkért Egyesület jelölésével, mint a Demokratikus Koalíció képviselője, szívvel, lélekkel állok a lakosság rendelkezésére – mondta el önkormányzati képviselővé válása kapcsán a kiskunfélegyházi képviselő-testület új tagja.
 

Kövessen minket a Facebookon is!