Helyi hírek 2014. október 3. 13:35 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi felhívás

Rendőrségi felhívás
Balesetben elhunyt személy azonosításában kéri a rendőrség az állampolgárok segítségét.

A Bajai Rendőrkapitányságon közigazgatási hatósági eljárás indult egy ismeretlen férfi rendkívüli halálának kivizsgálása céljából, akit 2014. szeptember 15-én 18 óra 25 perc körüli időben Baján a Türr István hídon egy menetrend szerinti, Bátaszék irányába közlekedő személyvonat elütött, amelynek következtében elhalálozott.

Az elhunyt férfinél azonosítására szolgáló okmány nem volt, és a kiléte megállapítása érdekében bevezetett rendőri intézkedések ezidáig nem vezetettek eredményre.





Az ismeretlen férfi kb. 40-45 év körüli, 165 centiméter magas, zömök testalkatú. A baleset idején világoskék farmernadrágot, fehér Victory márkájú, tépőzáras sportcipőt, fekete bőrdzsekit, és fekete pólót viselt. Az egyik cipő erősen kopott, viselője feltehetően sántított. A bal vállán egy kb. 10 centiméteres Szűz Mária tetoválás látható.

A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kéri, hogy aki az elhunyt személlyel, továbbá a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, munkaidőben hívja a 06-79/540-142-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen, éjjel-nappal hívható 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikén.

Fotó: az ismeretlen férfi karján lévő tetoválás
 

Kövessen minket a Facebookon is!