Helyi hírek 2021. február 24. 08:00

Esküvői remények

Esküvői remények
Az elmúlt év a bizonytalanságról szólt az esküvőre készülők és az esküvői szolgáltatók számára egyaránt. Voltak párok, akik már a pandémia elején lemondták az esküvő tervezett időpontját, mások hónapról hónapra halasztották az egybekelés idejét. Erről Molnár Jánosné, a kiskunfélegyházi Chrysalis Esküvői Ruhaszalon tulajdonosa beszélt, amikor tapasztalatairól kérdeztük.

– A nyári szezonban, amikor kicsit oldódtak a szabályok, könnyebb időszak köszöntött ránk, de sajnos ennek is hamar vége lett. Október közepétől december végéig gyakorlatilag csak ügyeleti nyitvatartásunk volt. Sajnálatosan, senki sem nyitott ránk ajtót. Az alkalmazottak közül ezekben az ínséges hónapokban sem küldtünk el senkit, bár a bejelentett óraszámokat kénytelenek voltunk csökkenteni.



A ruhaszalon tulajdonosa mindezek ellenére bizakodó. Időközben nemcsak az üzlet kapott új arculatot, de annak kínálata is felfrissült.

– Januárban beköltözhettünk a megújult és megszépült üzlethelyiségünkbe, ahol nagyobb térben, még több, még szebb ruhát tudunk bemutatni. Választékunkban megjelennek a francia és olasz menyasszonyiruha-trendek is, valamint bővítettük profilunkat örömanya és alkalmi ruhákkal.



Nagy örömünkre szolgál, hogy a jegyesek is derűlátók a nyárral kapcsolatban, és már van néhány ruhafoglalásunk. A nehézségek ellenére bízunk abban, hogy hamarosan visszatér a rendes kerékvágásba az életünk, és a csodásan felújított környezetben sok menyasszony, örömanya és koszorúslány találja meg álmai ruháját.

V. B.
 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus