Helyi hírek 2021. február 25. 16:00

Körkérdés: Kívánságok az első szabad napra

Körkérdés: Kívánságok az első szabad napra
Mi lesz az első dolga a járványhelyzet miatt bevezetett szigorítások feloldása után? Erről kérdeztük ezúttal a félegyháziakat.

Nagy Katinka (32)
– Már nagyon várom a megszorítások eltörlését. Első dolgom biztosan az lesz, hogy a barátnőmmel beülünk az autómba, és meg sem állunk a Szépasszonyvölgyig, ahol a különböző pincék finomabbnál finomabb borait megkóstolhatjuk. Már nagyon hiányoznak a jókedvű személyes beszélgetések, közös társasjátékozások.




Obora-Szabó Melinda Krisztina (35)
– Nagyon szeretnék már színházba, moziba menni, vagy éppen a családdal közösen strandolni. Remélem, hogy minél hamarabb lehetőségünk lesz élni ezekkel a lehetőségekkel, és végre nem csak az interneten keresztül tudunk majd filmeket nézni.





Obora István (34)
– Legelőször egy kiülős helyen meginnék egy finom kávét. Nekem a kávé melletti kellemes beszélgetés jelenti a legjobb kikapcsolódást. A munka miatt nagyon sokat utazom és szervezem a saját vállalkozásomat, ezért az a pár perc, ameddig elkortyolgatom a feketét feltöltekezem életerővel.





Géczi Beáta (47)
– Azt hiszem, az első utam egy kellemes vendéglőbe, vagy étterembe vezetne. Az egészségügyben dolgozom és hatalmas a nyomás rajtunk. Nagyon örülnék egy családi, vagy baráti társaságban eltöltött étkezésnek.

V. B.
 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus