Helyi hírek 2021. március 11. 14:00

Könyvtársarok – Friss hírek

Könyvtársarok – Friss hírek
A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Kormányrendelet értelmében a személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiség vagy helyszín köteles zárva tartani. Így március 8-ától a Petőfi Sándor Városi Könyvtár Könyvátadó Pont és Könyv(fu)tár szolgáltatásai átmenetileg szünetelnek. A könyveket továbbra is visszajuttathatják a könyvvisszavételező állomásba, közismertebb nevén a könyvbedobóba. Friss információkért érdeklődjenek telefonon a (76) 461–429/12-es melléken vagy kövessék a könyvtár honlapját, Facebook- és Instagram-oldalait!



Már hagyománnyá vált, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai ellátogatnak a könyvtárba, előadást tartanak az adóváltozásokról vagy segítenek az adóbevallás elkészítésében. Március 17-én, szerdán 17 óra 10 perckor Szabó Gábor, a NAV Dél-Alföldi Tájékoztatási Osztályának főosztályvezetője online tartja meg előadását Az őstermelők adó- és járulékfizetési kötelezettségei a 2021-es évre vonatkozóan címmel. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amit március 15-éig a [email protected] e-mail címen tehetnek meg.





Március 23-án, kedden 10 órától a könyvtár baba-mama klubja, a Betűbölcsi újabb rendezvényre várja az érdeklődő kismamákat és kispapákat ezúttal a virtuális térbe. Dr. Sinkó Melinda orvos, pszichoterapeuta-jelölt Hangulatzavar, szorongás a kisgyermekes években című előadása a könyvtár Youtube-csatornáján tekinthető meg.
 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus