Helyi hírek 2014. október 8. 10:00 Forrás: Fizetett politikai hirdetés

Új korszak küszöbén

Új korszak küszöbén
Kedves Félegyháziak! Vasárnap valami véget ér Kiskunfélegyházán. Mindannyian tudjuk, ez a nap vízválasztó lesz városunk életében. Lezárul egy periódus, és egy új időszámítás veszi kezdetét.

Eseménydús hetek vannak mögöttünk. Nehéz volt, de nem bánom. Megtanultam, hogy egy új korszak születése előtt a régi olykor soha nem látott mélységekbe süllyed.

Bármi is történik október 12-én, egyvalami miatt mindig is büszke leszek: a nehézségek, a nemtelen támadások, a névtelen lejáratások ellenére a mögöttem állók táborában mindenki ember tudott maradni.

Sokan és sokszor megkérdezték: miért nem vágunk vissza a támadásokért? Miért nem olvassuk a fejükre az elmúlt években elkövetett tetteiket? Valóban ez lett volna a könnyebb út, de úgy hiszem, ez nem a mi dolgunk.



A városnak nem arra van szüksége, hogy beálljunk a sárdobáló, hangoskodók sorába. Az igazságot úgyis a választók fogják kimondani.

Ha rajtam múlik, befejeződik az elmúlt évek megosztottsága és az építkezések időszaka kezdődik. Először az emberi kapcsolatainkat kell helyreállítani. Mindennél fontosabb, hogy végre újra bízni tudjunk egymásban. Hogy nyugalom költözzön a városba, hogy újjáépítsük közösségi kapcsolatainkat.

Kiskunfélegyházán pártállástól függetlenül mindenkinek helye van, aki tenni akar érte. Ezt akartuk megmutatni az elmúlt két és fél évben. Úgy érzem, a gondolat jó fogadtatásban részesült a városban és soha nem látott tömegek tudtak vele azonosulni.

Példátlan összefogás jött létre. Ezért nagyon hálásak vagyunk. Hiteles jelöltekkel és egy határozott programmal vágtunk neki a választási kampánynak.

Most felhatalmazást kérünk a Félegyháziaktól, hogy megvalósíthassuk ezeket a célokat. Őszintén hisszük, hogy a Nemzeti Fórum jelöltjei képesek visszaadni a város tartását, méltóságát és végre nem csak szavakban, hanem tettekben is a fejlődés útjára léphetünk.

"Nem harcolhatunk valami ellen. Annak semmi értelme. Valamiért kell harcolni."
 

Tisztelettel: Csányi József, polgármesterjelölt

 

Kövessen minket a Facebookon is!