Egészségügy 2021. április 14. 08:00

Egészségügyi intézményeket támogat a Fornetti a járvány alatt

Egészségügyi intézményeket támogat a Fornetti a járvány alatt
Számos hazai egészségügyi intézményt támogatott a koronavírus-járvány elmúlt egy éve alatt a Fornetti Magyarország a társadalmi felelősségvállalás jegyében. A kiskunfélegyházi telephellyel is rendelkező vállalat főként termékeket szállított a járvány kezelésében résztvevő intézmények munkatársainak, hogy így könnyítsen a fokozott terhelés alatt dolgozók mindennapjain.

Kiskunfélegyházi Városi Kórház, Kiskunhalasi Semmelweis Kórház, Kecskeméti Kórház, Kapocs Családsegítő Szolgálat, Idősgondozó Szolgálat, Margaréta Otthon, Kecskeméti Család és Gyermekjóléti Szolgálat, Országos Mentőszolgálat, Heim Pál Gyermekkórház és Fóti Gyermekváros – a Fornetti Magyarország a világjárvány ideje alatt ezen intézmények munkatársainak szállított péksüteményeket, hogy a saját eszközeivel segítsen a járvány elleni védekezésben.

– Az egészségügyi dolgozók hónapok óta extrém terhelés alatt teszik a dolgukat. A Fornetti a rendszeresen felajánlott és leszállított ajándékcsomagokkal ezt a munkát szeretné megköszönni. Bízunk abban, hogy könnyítünk a mindennapok nehézségein, és a dolgozók érzik, hogy nincsenek egyedül a küzdelemben – fogalmazott a Félegyházi Közlönynek Kelemen-Pataki Kitti, a cég kreatív igazgatója.



A Fornetti Magyarország akciója nem kötött sem időszakhoz, sem területhez: az ajándékcsomagokból a Bács-Kiskun megyei intézmények mellett fővárosi betegellátó, illetve gondoskodó szervezetek is kaptak az elmúlt hónapokban.

A Fornetti Magyarország eddig is aktív és tevékeny szerepet vállalt a különböző társadalmi felelősségvállalási akciókban, és ígéretük szerint ez a jövőben is így lesz.

– Közel egymáshoz – mi hiszünk a Fornetti szlogenében. A cégünk kiemelten fontosnak tartja a segítségnyújtást, és mindig, mindent megtesz azért, hogy a társadalmi szolidaritás ne csak elvont, hanem megélt fogalom legyen az aktivitásaiban – zárta a beszélgetést Kelemen-Pataki Kitti.
 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus