Egészségügy 2021. április 16. 17:00

Kecskeméti kórház: Változnak a csomagküldés szabályai

Kecskeméti kórház: Változnak a csomagküldés szabályai
Közösségi oldalán tette közzé az április 19-én, hétfőtől, az intézménybe érkező csomagokra vonatkozó szabályokat a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház.

A betegek számára új csomagleadó pontot alakítottak ki. A Nyíri út felőli főbejáratnál található fehér konténerben gyűjtik a hozzátartozók által leadott csomagokat.

Az intézménybe a hozzátartozók részére minden nap 7 és 14 óra között lehet csomagot leadni.

Értékleltár a csomag átvételekor nem készül, éppen ezért kérik, hogy nagyobb értéket, pénzt ne tegyenek a csomagba. Sérülésért, elvesztésért, az abban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért a kórház felelősséget nem vállal.

A csomag a legszükségesebb használati és tisztálkodási eszközöket, ruhaneműt, saját gyógyszereket tartalmazhat. Nem küldhetnek be élelmiszert, folyadékot, (ital a csomag súlyának terhére beadható), nagy értékű tárgyakat, készpénzt.

A csomag súlya nem lehet több 3 kg-nál, mérete pedig nem haladhatja meg a 40 x 40 x 40 cm-t. Legmegfelelőbb, ha a lezárt csomag elfér egy kis sporttáskában vagy hátitáskában. Itt fel kell tüntetni a beteg nevét, születési dátumát, az ellátásának pontos helyét (osztály, emelet, kórterem), valamint a csomagot beküldő személy nevét és telefonszámát.

A Honvéd Kórházban (Kecskemét, Balaton utca) működő osztályok esetében keddi és pénteki napon 10 és 11 óra között a biztonsági szolgálatnak lehet leadni a beküldött csomagokat a fentebb említett feltételekkel.

Az intézmény vezetése és dolgozói köszönik szíves megértésüket és együttműködésüket, amelynek betartásával nagyban megkönnyítik munkatársaik jelen helyzetben folytatott megfeszített, áldozatos munkáját.
 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus