Helyi hírek 2014. október 9. 20:00 Forrás: baon.hu

Hamar meglett a fűrészes tolvaj

Hamar meglett a fűrészes tolvaj
Visszaadták a kiskunfélegyházi rendőrök azt a kerékpárt a tulajdonosának, amit egy férfi lopott el október 7-én egy félegyházi üzlet előtt.











Elloptak egy kiskunfélegyházi üzlet előtt letámasztott, lakattal lezárt női kerékpárt október 7-én. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának beosztottjai, Dr. Szűcs Elvira Adrienn r. főhadnagy és Csöndes Mihály r. tőrzsőrmester 23 óra 40 perckor állampolgári bejelentés alapján megjelentek egy kiskunfélegyházi utcában.

A bejelentés arról szólt, hogy egy férfi egy kerékpár mellett térdel, és mintha fűrészelné a rajta lévő láncot. A rendőrök kiérkezésekor a fűrészelő férfi már nem volt ott, de a két nyomozó egy ház udvarán elrejtve megtalálta a nap folyamán ellopott kerékpárt. A közelben igazoltatták K. István 37 éves kiskunfélegyházi lakost, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte, szabadlábon védekezik. A nyomozók lefoglalták a kerékpárt, egy fűrészlapot és egy fogót, amelyet K. István a kerékpárlopáshoz használt.

A sértett a kerékpárját a bejelentését követően 17 órával később vissza is kapta.
 

Kövessen minket a Facebookon is!