Sport 2021. május 3. 12:00

Évadnyitó sikerek a Jogging Plusnál

Képgaléria
Évadnyitó sikerek a Jogging Plusnál
Országos versenyen vett részt Balatonbogláron a Jogging Plus két szakosztálya április 24-én és 25-én. A teniszezőknek a Kinder Trophy versenysorozat első állomását, míg a triatlonosoknak a duatlon országos bajnokságot rendeztek, ahol 69 egyesület több mint 800 versenyzője állt rajthoz. Az 1992 óta Kiskunfélegyházán működő Jogging Plus Sportegyesület 30 triatlonversenyzője kiváló eredményekkel teljesítette a korosztályuknak megfelelő távokat.

Országos viszonylatban a Debreceni Sportcentrum és az FTC után a Jogging Plus „csipet-csapata” harmadik legnagyobb létszámú utánpótlás bázissal vett részt a duatlon megmérettetésen. Ezen a hétvégén az időjárás igen kedvező volt, napsütésben indult a futás, amit kerékpározás követett és végül ismét futással értek célba a résztvevők.

Az első napon újonc 1 kategóriában a fiú csapat (Dékány Dominik, Szórád Kenéz, Borbás Tamás) harmadik helyen, újonc 2 kategóriában a fiú csapata (Pataki Benedek, Dékány Bence, Borbás Marcell) második helyen és leány csapata (Takács Luca, Simonovits Ildikó Kincső, Fábián Johanna) negyedik helyen végzett. Az egyesület edzői, Németh László és Szentesi Szabolcs is rajthoz álltak és sikeresen teljesítették a távokat, miközben a tanítványok lelkesen szurkolva biztatták őket.

A második napon a duatlon mix váltó országos bajnokságon az újonc csapat (Simonovits Ildikó Kincső, Dékány Bence, Takács Luca, Pataki Benedek) a 2. helyen, a gyermekcsapat pedig (Szórád Hanna, Kovács Mátyás, Karsai Hédi, Vincze Bálint) a 8. helyen ért a célba.

A versenyeken való részvételt és versenykerékpárok szállítását a Rollsped Kft. támogatta, ezért külön köszönet Szűcs-Szabó Sándor ügyvezetőnek. Továbbá köszönik a kerékpárok szakszerű karbantartását, a versenyekre való felkészítését a Nor-Bike Kft. szakemberének, Lajos Norbertnek.

Felkészítő edzők: Dinnyés-Kis Zsuzsanna, Németh László, Szentesi Szabolcs, Vidovics Zoltán.

A teniszversenyen városunkat három fiatal Joggingos tehetség képviselte az igen népes mezőnyben. A 12 évesek között, több mint 50 induló közül Horváth Döme 2., míg a 8 éves Rekedt-Nagy Zoltán vigaszágon a 3.helyezést érte el. Rekedt-Nagy Panni a 24 fős mezőnyben a 3. helyen végzett.

Felkészítő edző: Rekedt-Nagy Zoltán

Hálás köszönet a sportoló gyermekek szüleinek, akik biztatták és segítették a versenyzőket, lehetővé tették a versenyen való részvételt.

Az eredmények a
https://triatlon.hu/eredmenyek oldalon érhetők el.
 

Kövessen minket a Facebookon is!