Program 2021. május 6. 16:00

A Légy jó mindhalálig című darabbal nyit a kecskeméti nemzeti

A Légy jó mindhalálig című darabbal nyit a kecskeméti nemzeti
Május 25-én a Légy jó mindhalálig című musicalt tekintheti meg a közönség az újranyitást követően a Kecskeméti Nemzeti első darabjaként. A májusi műsor a színház honlapján és közösségi oldalán lesz elérhető hamarosan. Akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, de megvásárolták jegyüket/bérletüket, az előadásokat online tudják majd megtekinteni.

Borítókép: Bajáki Zsanett

– Régóta erre a pillanatra vártunk. Ott folytatjuk a 2020/21-es évadot, ahol abbahagytuk. Megkezdjük elmaradt előadásaink pótlásait – jelentette be örömtelien Cseke Péter, a színház igazgatója – amiről a megyei hírportál írt.

A jelenleg érvényben lévő – veszélyhelyzetben alkalmazandó – kormányrendelet szerint az alábbi szabályok betartása mellett van lehetősége légsterilizáló készülékekkel ellátott színháznak a nézők fogadására:

– A színházi előadások a védettségi igazolvánnyal rendelkezők által látogathatók. Belépésnél a színház munkatársai a védettségi igazolványt és a személyi igazolványt együttesen ellenőrzik.

– Az előadásra érkezők a színház területén maszkhasználat nélkül tartózkodhatnak.

– Az előadásra érkező 18 éven aluliak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be az épületbe.A színház szervezési munkatársai a következő napokban telefonon vagy e-mailen keresztül felveszik a jegy- és bérlettulajdonosokkal a kapcsolatot felmérés céljából, hogy a korlátozások betartása mellett mikor tudják megtekinteni az előadásokat. Amennyiben a jegy/bérlet megvásárlása során nem adott meg elérhetőségeket, lépjen kapcsolatba a szervezéssel a 06 76 501 174 vagy 06 76 501 177-es telefonszámon, vagy a 
[email protected] email címen.

A színház azon nézői, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, de megvásárolták jegyüket/bérletüket, az előadásokat online tudják majd megtekinteni, ezzel kapcsolatban később ad ki tájékoztatást a teátrum.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulata a novemberi bezárásokat követően is dolgozott azért, hogy az újranyitás után azonnal színpadra állhassanak. Cseke Péter, a színház igazgatója bízik benne, hogy hamarosan személyesen is találkozhatnak a közönséggel.
 

Kövessen minket a Facebookon is!