• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Labdarúgás: az FTSI minden korosztályos csapata lejátszotta aktuális mérkőzését
Sport 2021. május 4. 18:00

Labdarúgás: az FTSI minden korosztályos csapata lejátszotta aktuális mérkőzését

Labdarúgás: az FTSI minden korosztályos csapata lejátszotta aktuális mérkőzését
Izgalmas mérkőzéseket játszottak az FTSI utánpótláscsapatai, múlt szombaton az U-16-os együttes magabiztosan nyert a Tiszaalpár ellen. Vasárnap az U-19-es korosztály rangadóján döntetlen született a Lakiteleki TE otthonában. Május 3-án, hétfőn házi rangadó keretében az U-14-es csapatok küzdelmes mérkőzést játszottak a Honvéd Sporttelep centerpályáján.

U-16 ÉSZAK, 17. forduló:

Május 1., szombat 10 óra 
Helyszín: Honvéd Sporttelep

FÉLEGYHÁZI TSI – TISZAALPÁRI SE 4 – 2 (2-1)

Gólszerzők: Oláh-Marcényi Balázs (5., 21.), Tóth Bence (67.). Solymosi Áron (83.) illetve Barta Dávid (25.), Novák Kristóf (85.)

– Egy jó csapat ellen sikerült értékes győzelmet aratni, haladunk a kitűzött célunk felé. Ma egy kicsit kevesen voltunk, de a srácok nagyot küzdve, végig koncentráltan futballoztak. További sok sikert kívánok a Tiszaalpár együttesének – értékelt a mérkőzést követően Lénárt Máté utánpótlás-vezetőedző.U-19 ÉSZAK, 18. forduló:

Május 2., vasárnap 13:30
Helyszín: Lakitelek, Sporttelep

LAKITELEKI TE – FÉLEGYHÁZI TSI 1 – 1 (1-1)

Gólszerzők: Harabula Krisztián (40.) illetve Makány Nándor (31.)

Balog Huba utánpótlás-vezetőedző így értékelt: – Eseménydús, nagyon nehéz mérkőzést játszottunk egy igen agresszív csapat ellen. Jól kezdtük a találkozót, megszereztük a vezetést, amit a hazaiak még az első félidő végén kiegyenlítettek. Szünet után mindkét oldalon voltak lehetőségek, de az eredmény nem változott. A döntetlennel megtartottuk négypontos előnyünket ellenfelünk előtt a tabella élén. A következő fordulóban a Lajosmizse csapatát fogadjuk.U-14 ÉSZAK, 14. forduló:

Május 3., hétfő 17 óra 
Helyszín: Honvéd Sporttelep

FÉLEGYHÁZI TSI “A” – FÉLEGYHÁZI TSI “B” 3 – 1 (2-1)

Gólszerzők: Tamás Arnold (2.), Juhász Benedek (8.), Bulyáki Bence (29.) illetve Tarjányi Milán (37.)

Edzői értékelések:

Gerecs Attila utánpótlásedző (U-14 “A”): – Igazi házi rangadó volt, nagy küzdelem, sok párharc. A kevés helyzetből a szerencsésebb csapat tudott több gólt szerezni. Gratulálok mindkét csapatnak!

Vidéki Ferenc utánpótlásedző (U-14 “B”): – Küzdelmes mérkőzést játszottunk, a helyzeteit jobban kihasználó “A” csapat nyert, gratulálok a játékosoknak!

Szerző: Varga Ferenc
 

Kövessen minket a Facebookon is!