Helyi hírek 2014. október 10. 14:45

Léna koronával tért haza a Miss Little World szépségversenyről

Képgaléria
Léna koronával tért haza a Miss Little World szépségversenyről
"Legjobban a kalózkodás tetszett egy négyárbocos vitorlással, és a kincskeresés a szigeten."

Nyár közepén így fejezte be a Közlönynek adott interjúját: „Várom már, hogy anyáékkal repülhessek Törökországba.” A napokban megvolt a nagy utazás, először ült repülőn, és rengeteg ajándékkal tért haza a világszépe versenyről.

– Kaptam koronát, szalagot és kupát is – mesélte Bakó Léna (5). – Anyával és apával voltunk Törökországban, 5 csillagos szállodában laktunk, és 7 napig tartottak a programok.

Pontosan milyen címet nyertél?

– Miss Little Word Model – segített Rita, Léna édesanyja –, ez a cím egy kategória-győzelem a versenyen belül, a koronán kívül együtt jár egy ajándékruhával és egy meghívással, ami lehetőség egy párizsi divatbemutatón való szereplésre.

Mi volt számodra a legemlékezetesebb a 7 nap alatt?

– A kalózkodás egy négyárbocos vitorlással, és a kincskeresés a szigeten. És az óriási csúszda!

Rita szolgált magyarázattal:

– Folyamatosan zajlottak a programok, a mindennapi edzéseken és próbákon fölül is. A részvevő országok bemutatkozásától, amelyre műsorokkal készültek, a csoportos ismerkedésen át, az angol nyelvű öko-videóig. A részvevők egymást is megajándékozták, így az ott kapott díjakon felül is nagy csomagokat hozhattunk haza. A kalózkodás egy délutáni történet, beöltözve, kincskereséssel egybekötve. Az óriáscsúszda pedig egy aqua-parkban található, ahol közben fotózták a gyerekeket. Nekünk is nagy élmény volt elkísérni Lénát, köszönjük a támogatást, és örülünk, hogy ilyen sokan kérdezgetnek és gratulálnak.

Az oviban mit szóltak a világszépe-versenyhez és az eredményhez?

– Mindenki örült, és sokszor el kellett mesélni – válaszolt Léna.

Remélem, a párizsi kifutót követően is találkozunk és beszámoltok. Mi következik a divatbemutató után?

–  Mindenképpen. Erről a minőségi divatbemutatóról nem tudunk még részleteket, biztosan hatalmas élmény lesz, de utána leállunk egy időre. – felelte Kalmár Rita, Léna édesanyja.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!