Sport 2021. május 7. 11:00

Jelentős támogatást kapott a Hideg László Boksz Egyesület

Képgaléria
Jelentős támogatást kapott a Hideg László Boksz Egyesület
Minden regisztrált szervezettel felvette a kapcsolatot a járványhelyzet okozta korlátozások enyhülésével a Magyar Ökölvívó Szövetség a sportág és a versenysport újraindítása érdekében.

Területi régiónként egy személyes egyeztetésre hívták össze a még működő egyesületek szakvezetőit, vezetőségi tagjait, hogy felmérjék a sportág helyzetét, konzultáljanak az érintett sportolókkal, edzőkkel. A dél-alföldi régió megbeszélésére Szegeden került sor, ahol Kiskunfélegyházát Hideg László vezetőedző és Kollár László, a Hideg László BE alelnöke képviselte.

A Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, dr. Bajkai István egyeztetett a sportvezetőkkel, amelyen részt vett Tóth Zsuzsanna, a szövetség főtitkára, illetve Bertók Róbert, az ökölvívó válogatott szövetségi kapitánya is. A beszélgetésen elhangzott, hogy a szövetség újraszervezi a versenysport támogatását, a korábbi, akadémiákat támogató politika helyett a tényleges eredményeket és tevékenységet felmutató klubokat fogják anyagi forrásokhoz juttatni. Ennek első lépéseként dr. Bajkai István átadta az egyesületek által korábban igényelt eszközöket.

A Hideg László BE képviselői bokszzsákokat, ugrálóköteleket, kesztyűket, medicinlabdákat vehettek át, amelyek segítik a felkészülést a versenyszezon indulására.

K. L.
 

Kövessen minket a Facebookon is!