Helyi hírek 2021. május 16. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei
Urunk mennybemenetelének főünnepe – 2021. május 16.

Borítókép: Görög Anita

1. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

2. Májusban hétköznapokon este 6 órakor elimádkozzuk a lorettói litániát a templomban. Szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ½ 6-kor, a plébánia udvarán levő Mária kertnél tartjuk meg a litániát. Vegyünk részt minél többen ezeken az ájtatosságokon, hogy közösen kérjük mennyei Édesanyánk pártfogását és közbenjárását Egyházunkért, családjainkért és önmagunkért is.

3. Május 20-án, csütörtökön, a plébánián tartják a Budapesti Hittudományi Akadémián 33 évvel ezelőtt végzett atyák évfolyam találkozóját. Szeretettel hívnak mindenkit este 6 órakor, a templomban tartandó közös litániára és az azt követő szentmisére, hogy közösen adjanak hálát az elmúlt 33 év kegyelmeiért.

4. Jövő hétvégén tarják a Szentkúti pünkösdi búcsút. Szombaton este 5 órakor érseki szentmise és bérmálás lesz. Az este 8 órakor kezdődő szentmise után szokás szerint gyertyás körmenetet tartanak. Vasárnap és pünkösdhétfőn délelőtt 10 órakor kezdődik az ünnepi szentmise Szentkúton.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!
 

Kövessen minket a Facebookon is!