Program 2021. május 26. 12:00

Júniusi programok a városi könyvtárban

Júniusi programok a városi könyvtárban
A Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár júniusi programajánlója a Félegyházi Közlöny hírportálon.

Június 1., kedd 17 óra
A Félegyházáról indultak című előadássorozaton dr. Tarjányi József, a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület tiszteletbeli tagjának vendége prof. dr. Tóth Csaba urológus, akinek fotóiból az előadás alkalmával kiállítás nyílik Madarak fotókon és nemzetközi bélyegeken címmel a Hattyúházban.

Június 3., csütörtök 17 óra
A zöld könyvtári esték előadássorozat vendége Bánvölgyi Helga gyógyszerész, mentálhigiénés szakember. Előadásának címe: Egészségfejlesztés és helyreállítás lehetőségei gyógyszerek helyett. Támogató a Nemzeti Kulturális Alap.

Június 7., hétfő 10.30 
Miklya Luzsányi Mónika Rozmaring és Tarack viselkedni tanul című könyvének foglalkozással egybekötött bemutatója ovisoknak a GyermekBirodalomban. A program zártkörű.

Június 8., kedd 17 óra
A zöld könyvtári esték előadássorozat vendége Lénárt Gitta nyersétel-szakértő, táplálkozási tanácsadó. Előadásának címe: Élő ételek az egészségért. Támogató a Nemzeti Kulturális Alap.

Június 10., csütörtök 17 óra
A földrajzi szabadegyetem előadássorozat keretében Gruber László földrajz–történelem szakos tanár Olasz vulkántúra címmel tart előadást. Bevezetőt mond Bense Zoltán földrajztanár. Támogató a Nemzeti Kulturális Alap.

Június 17., csütörtök 17 óra
A zöld könyvtári esték előadássorozat vendége Sipos gazda – Sipos József növényorvos, agrármérnök. Előadásának címe: Kertjeink titkai az egészségesebb életért. Támogató a Nemzeti Kulturális Alap.

Június 24., csütörtök 17 óra
A földrajzi szabadegyetem előadássorozat keretében dr. Kubassek János geográfus, tudománytörténész, az érdi Magyar Földrajzi Múzeum igazgatója tart előadást Trianon a geográfia tükrében címmel. Bevezetőt mond Bense Zoltán földrajztanár. Támogató a Nemzeti Kulturális Alap.

Június 29., kedd 17 óra
A zöld könyvtári esték előadássorozat vendége Gyulai Iván ökológus, biológia–kémia szakos tanár. Előadásának címe: Kertészkedés a természettel. Támogató a Nemzeti Kulturális Alap.

A programokon az előzetesen kiadott ingyenes látogatói jeggyel és a védettségi igazolvány felmutatásával vehetnek részt, valamint javasolt a maszk viselése.

 

Kövessen minket a Facebookon is!