Kultúra 2021. május 27. 10:00

Táborokkal, foglalkozásokkal vár mindenkit a Holló Kör

Képgaléria
Táborokkal, foglalkozásokkal vár mindenkit a Holló Kör
A Kiskunfélegyházi Holló László Képzőművész Kör tagjai minden csütörtökön 17 és 20 óra között tartják összejövetelüket műterem-galériájukban, ahol rendszeres alkotómunka folyik vagy a közeli terveiket szövögetik, az előkészületeket végzik. Az utóbbi idők zárt ajtókra kényszerítették a csoportot, de eljött a szabad programtervezések ideje.

Készülődik a nyár és ezzel együtt tervezik a nyári szabadságukat, programjaikat. Június végén lesz a Tiszaalpári Alkotótábor. Pontos ideje még nincs, mert néhány utolsó szervezőmunka és a körülmények megteremtése még hátra van, de a tagságot jelentő több éve visszatérő kiskunfélegyházi és budafoki alkotók már készülődnek. Remélik, nem lesz akadálya az idei tábornak.

A Dulity Tibor Alkotótábornak már megvan a tervezett időpontja: június 26. és július 4. között rendezik meg a Tőserdőben, helyszíne a Kontyvirág erdei iskola.

Addig is kihasználják az aktív hétvégéket néhány nap kötetlen alkotómunkára. Így volt ez a pünkösdi hétvégén is, amikor a Borsihalmi Művésztelep Napraforgó-háza fogadta a Holló László Képzőművész Kör tagjait – tájékoztatta a Félegyházi Közlönyt Rátkai Zsuzsanna köri tag.
 

Kövessen minket a Facebookon is!