• Kezdőlap
  • Hírek
  • Program
  • A Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar nyitja a Béke-Tér-Zene programsorozatot
Program 2021. június 2. 10:00

A Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar nyitja a Béke-Tér-Zene programsorozatot

A Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar nyitja a Béke-Tér-Zene programsorozatot
Június 4-én, pénteken este 7 órakor a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar nyitja a Béke-Tér-Zene programsorozatot.

Tóth László karnagy megkeresésünkre elmondta, hogy pontosan egy éve, a hosszú lezárások után is ők adtak először koncertet a Béke-téren, amire még ma is nagyon szívesen emlékeznek vissza.

– Gondoltuk és reméltük tavaly, hogy ebből a koncertből sorozat lesz és most a második évben is szeretnénk optimisták lenni, hogy nem ez lesz az utolsó. A zenekarnak is emlékezetes volt a szökőkútnál adott 2020-as koncert, hiszen – csakúgy, mint most – hosszú hónapok óta először találkoztak a zenészek. Reméljük, hogy hasonlóan emlékezetes és emelkedett hangulatú lesz az esemény a zenészek és a közönség részéről is – tette hozzá.

A karnagy arról is beszámolt, hogy a pénteki koncert műsorát a repertoárjuk legstabilabb részéből állították össze, hiszen november óta nem volt lehetőségünk próbálni. Ezért a közönséget is arra kérik, hogy legyenek elnézőek, ha esetleg nem úgy sikerül valami, ahogyan szeretnék.

Ebben a sorozatban július 2-án is közönség elé lép a zenekar, mégpedig a Kiskunfélegyházi Zenebarátok Kórusával közösen.
 

Kövessen minket a Facebookon is!