Sport 2021. június 3. 13:00

Ismét nyert Trungel-Nagy Zalán

Ismét nyert Trungel-Nagy Zalán
Az elmúlt hétvégén Tiszaújvárosban rendezték az idei szezon első triatlonversenyét. A Kiskunfélegyházi 3K Sportegyesület triatlonistái tízen indultak a versenyen. Felkészültségükhöz mérten mindegyikük jó eredményt ért el.

Percről-percre változó időjárási körülmények között kellett teljesíteniük a sportolóknak a versenytávokat. Egyik pillanatban még sütött a nap, a következőben már esett az eső, de mindvégig jellemző volt a hűvös és az igen erős szél. Szerencsére ezek a változó körülmények cseppet sem zavarták meg Trungel-Nagy Zalánt, aki ezúttal sem talált legyőzőre. Megnyerte futamát és ezzel korcsoportja ranglistáján is az élre állt adta hírül az InfoKiskunfélegyháza.

Zalán nemrég a balatonboglári versenyen duatlonban lett országos bajnok, így a duatlon országos ranglistát is ő vezeti.

 


Papp Laura végig az elsők között haladt, de sajnos kerékpározás közben leesett a lánca, így (csak) a bronzérmet tudta megszerezni.

Fricska Fanni hatodik, Trungel-Nagy Kolos pedig hetedik, Csontos Fanni tizenegyedik lett a korcsoportjában.

Vidéki Csaba élet első versenyét teljesítette és a középmezőnyben ért célba, Szekeres Norbert és Rogozsán Bánk mögötte érte el a célvonalat.

Csontos Dóra sajnos kerékpározás közben többfős bukásba keveredett. Szerencsére sérülés nélkül megúszta, de a kerékpárokat percekig bogozták, mire szét tudták szedni őket. S bár tovább tudta folytatni a versenyt, de ezt az időveszteséget nem tudta behozni, így huszonharmadikként ért célba.

A következő verseny ezen a hétvégén lesz Lengyeltótiban, ahol élővízben kell úszniuk a versenyzőknek.
 

Kövessen minket a Facebookon is!