Program 2021. június 29. 17:30

Teljes gőzzel és új helyszínnel tér vissza az Alpárfeszt – videóval

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a nyár nem marad el, így itt az ideje, hogy az ország legzöldebb és legundergroundabb bulija is bejelentkezzen: új helyszínnel, és a tavalyi elmaradt parádét pótolva idén egy bónusz nappal ünnepli a szabad szezont a tiszai régió kedvenc kisfesztiválja.

Az antimainstream zenei összejövetel 2021-ben sem változtat a minőségi szubkulturális menün: a reggae-től a funk muzsikán át egészen a fúziós- és modern metal produkciókig, mindenféle izgalmas stílussal lazulhatsz a négynaposra nyújtott feszten. Ráadásul már a majdnem 40 fellépő listája is hivatalos: sokak között például a Lazarvs, a Volumefeeder, a Baron Mantis, a Don Gatto, és a Kies zenekar trackjei izzítják majd a levegőt írja a közelgő eseményről a Rockbook.

S ahogy megszokhattuk már az Alpárfeszt eddigi éveiben, itt az együttesek mellett évről-évre egyre komolyabb hangsúlyt kap a bolygóvédelem is. Egyik első hazai fesztiválként ugyanis az Alpárfeszt crew már évek óta kitiltotta a PET palackokat a buliból, a piát pedig kizárólag újrahasznosítható poharakba mérik majd ezen a nyáron is. 

Fontos infó: Bár a Tisza-parti chill-élmény és az Alpárfeszt
 mint brand  örök, de a szervezőkön kívülálló okokból a fesztivál idén már nem a sokéves törzshelyén, hanem a lakiteleki autós kempingben várja majd a közönségét.

A rendezvény a hatályos kormányrendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható! Megértéseteket köszönjük!

Alpárfeszt 2021: június 30. - július 3.

Helyszín: Lakitelek, Tőserdő Autós Kemping


További információ a 2021-es fesztivál hivtalos 
Facebook-eseményén
 

Kövessen minket a Facebookon is!