Program 2021. június 17. 12:00

A Béke-Tér-Zene program pénteki fellépője a Direct zenekar

A Béke-Tér-Zene program pénteki fellépője a Direct zenekar
A 2020-ban alakult, javarészt helyi fiatalokból álló Direct zenekar lesz a Béke-Tér-Zene programsorozat pénteki fellépője.

Mint arról korábban beszámoltunk tavaly karácsonykor debütált a zenekar első videója, Neked címmel. A klip érdekessége, hogy félegyházi helyszíneken, az adventi főtéren készült a film, amelynek forgatása és az utómunka is javarészt a zenekar tagjainak érdeme. Azóta két másik videóval is jelentkeztek, az egyik a Fogságban címet viseli, amelynek premierje március 14-én volt, és aminek hangulata a pandémia okozta bezártság, frusztráció miatt igen
erőteljes. A másik az Itt vagyok című dalhoz készült klip, amit idén áprilisban láthatott először a közönség. A videó helyszíne a Péteri-tó és környéke, a forgatás során már vendégeket is szerepeltettek. A dal jelenleg 9 ezer feletti megtekintésnél jár.

Az említettek mellett számos Direct-nóta is helyet kap a pénteki koncerten, amikor szűk egyórás eseményre számíthat a közönség. A fiatalok a nyár folyamán többször is fellépnek Kiskunfélegyházán, amiről folyamatosan hírt adunk.

A zenekar tagjai:
Kis Zsuzsanna – ének,
Hegedűs Zoltán – ritmusgitár,
Farkas Bence – szólógitár,
Bálint Levente – basszusgitár,
Kürti Bence – dob.


Z. A. 
 

Kövessen minket a Facebookon is!