Helyi hírek 2021. július 22. 16:00

Új kislemezük dalaival is érkezik a Transform Project

Új kislemezük dalaival is érkezik a Transform Project
A Béke-Tér-Zene programsorozat július 23-i vendége, a Transform Project. A formáció tavaly már bemutatkozott a félegyházi közönségnek, akkor a 2019-ben megjelent, Never Mind kislemez dalait tartalmazta a program.

Idén újdonsággal jelentkeznek: a múlt héten vették fel legújabb kislemezük anyagát, ami 5 vadonatúj dalt tartalmaz. Ezeket is hallhatja pénteken este a közönség.

Pocskai Roland, az együttes basszusgitárosa megkeresésünkre elmondta, hogy nagyon jó érzés volt tavaly Félegyházán játszani, így természetesen örömmel fogadták az ismételt felkérést. Mivel műfajilag nagyon széles repertoárral rendelkezik a csapat, így a laikusok számára is könnyen fogyasztható és szerethető műsort kínálnak. A fúziós zenei műfaj tartalmaz latinosabb, könnyedebb dalokat és mélyebb, komolyabb mondanivalót hordozót is. Hozzátette: a második kislemez érezhetően átgondoltabb, kiforrottabb anyag, jelzi a zenekar egységét és azt, hogy tudják, mint akarnak. A dalok alapötletét Binder Norbert hozza, majd mindenki kiveszi a saját részét az alkotásból, így végül az eredmény közös.



A két kislemez után tervezik egy nagylemez megjelentetését is, készülnek az újabb dalok. Koncertek is lesznek a nyár folyamán, mozgalmas számukra ez az időszak.

A zenekar tagjai:
Binder Norbert – zongora
Pocskai Zsolt – dobok
Pocskai Roland – basszusgitár

Szeretettel várnak mindenkit pénteken, 19 órakor a szökőkúthoz!

Z. A.
    

Kövessen minket a Facebookon is!