• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Lejátszotta első edzőmérkőzését a Kiskunfélegyháza I. labdarúgócsapata
Sport 2021. augusztus 1. 09:00

Lejátszotta első edzőmérkőzését a Kiskunfélegyháza I. labdarúgócsapata

Képgaléria
Lejátszotta első edzőmérkőzését a Kiskunfélegyháza I. labdarúgócsapata
Július közepén kezdte meg felkészülését a 2021/22-es labdarúgószezonra a megyei I. osztályban szereplő Kiskunfélegyháza I. csapata. A Némedi Norbert által irányított gárda első edzőmérkőzését játszotta július 31-én, a Honvéd Sporttelepen.

A Kiskunfélegyházi I. ellenfele a KTE U19-es utánpótláscsapata volt.

A rekkenő hőség kicsit rányomta a bélyegét a játékra, de izgalmas összecsapás alakult ki. Mindkét együttes megnyerhette volna a találkozót, de a kínálkozó lehetőségekkel ezúttal a vendégek sáfárkodtak jobban.

A 2-1-es összecsapás után Némedi Norbertet, a Kiskunfélegyháza I. edzőjét kérdeztük.


Hogyan zajlik a felkészülés?

A felkészülés második hetén vagyunk túl. Hosszabb volt a pihenő, később kezdtük meg felkészülést, mert a 2020/21-es szezon az előzetesnél jóval tovább tartott. Fontosnak tartottuk a feltöltődést, ami remélem sikerült. Megyei szinten komoly felkészülést végzünk sok edzéssel és terheléssel.

Történt-e játékos mozgás a keretben?

Érkeztek új játékosok, akiket azt gondolom be tudunk illeszteni a csapatba. Ludasi Martin Kecskemétről, míg Csurka Ádám Szabadszállásról jött. Mellettük kapusposzton Verebélyi Bence érkezett Lakitelektről.

Mi lesz a további program?

Összesen még két edzőmérkőzésünk lesz, a tréningekre helyezzük a nagyobb hangsúlyt. Lényegében már tavaly óta építkezünk, így több játékelemet is begyakoroltunk. Augusztus 22-én, Kalocsán kezdjük a bajnokságot. Bizakodva várjuk a szezont és szeretnénk a tavaszi jó formánkat a bajnoki rajtra is továbbvinni.

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!