Sport 2021. augusztus 8. 09:00

Focitábort tartottak a Honvéd Sporttelepen

Képgaléria
 Focitábort tartottak a Honvéd Sporttelepen
Az előző évekhez hasonlóan idén is megszervezte hagyományos labdarúgó focisuliját a Félegyházi Térségi Sportiskola. A hétközi foglalkozásokon mintegy 50 gyermek vett részt.

Augusztus 2-a és 6-a között tartotta meg focisuliját a Félegyházi Térségi Sportiskola, amelybe elsősorban az 5 és 14 év közötti gyermekeket várták. Többségében igazolt játékosok vettek részt a táborban, de akadtak olyanok is, akik még csak most ismerkednek a labdarúgás alapjaival.

A táborról Nádasdi Péter szervező számolt be:


Az volt a célunk, hogy újra összehozzuk az egyesület focistáit a nyár folyamán, plusz a toborzó jellegét is megőrizte a tábor. Elég nagy létszámmal dolgoztunk, mintegy 50 fiatalnak szerveztük programokat. Arra törekedtünk, hogy minden gyermek jól érezze magát és hogy megszeressék a labdarúgást. Az egyesületi tagok számára fejlesztő foglalkozásokat is tartottunk. Általában azok az edzők voltak jelen, akik egész évben a gyermekekkel gyakorlatoztak. Sok játék és jókedv jellemezte a tábort.

Délelőttönként edzések és játékos feladatok, labdás foglalkozások vártak a fiatalokra, míg délutánonként többek között strand és thai bokszedzés színesítette a palettát.

A szervezők ezúttal is megköszönték a Szentlászló Pékség és a Félegyházi Tej támogatását, illetve a Félegyházi Termál Parkfürdőnek a kedvezményes belépőket.

A focisuli végén minden gyermek ajándékban és aranyéremben részesült.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!