Helyi hírek 2014. október 19. 12:30

Félegyháza testvértelepülései köszöntik a város új polgármesterét

Képgaléria
Félegyháza testvértelepülései köszöntik a város új polgármesterét
Az önkormányzati választások kapcsán, több erdélyi testvértelepülés is üdvözletét juttatta el Kiskunfélegyháza város első emberének.











Tisztelt Polgármester Úr!

Kérem fogadja szívélyes jókívánságainkat és gratulációnkat a 2014-es helyhatósági választáson elért nagyszerű eredményéhez, amiről örömmel vettünk tudomást. Reméljük, hogy a két település viszonyát a továbbiakban is az előző időszakhoz hasonló jó együttműködés fogja jellemezni.

Munkásságához kívánok erőt, egészséget és kitartást. Annak reményében, hogy mielőbb közösen is megünnepelhetjük az elért eredményeket, maradok baráti tisztelettel!

Katona Mihály polgármester
Korond, 2014 október 17.

 

Tisztelt Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere!

Mivel több testvérvárosunk és testvértelepülésünk van Magyarországon, figyelemmel kísértük az önkormányzati választásokat. Örömmel értesültünk arról, hogy elnyerve a választók bizalmát, az elkövetkezendő öt évre Önt választották meg Kiskunfélegyháza polgármesterének, ezért Torda város Önkormányzata nevében gratulációmat szeretném kifejezni.

Meggyőződésem, hogy a városaink, Kiskunfélegyháza és Torda közötti együttműködés a már jól megszabott irányba fog haladni a továbbiakban is. Biztosítom Önt arról, hogy Torda továbbra is nyitott a közös projektekben való együttműködésben. Sok sikert kívánunk e feladatkör beteljesítésében, és remélem, mielőbb személyesen is gratulálhatok Önnek! Fogadja szívélyes baráti üdvözletem!

Tudor Stefanie, Torda polgármestere
 

 

Kövessen minket a Facebookon is!