Sport 2021. augusztus 31. 11:00

Fitnesztáborral zárták az augusztust a Mátrában

Képgaléria
Fitnesztáborral zárták az augusztust a Mátrában
Kádár Kitti ultramaraton-futó és fitness edző augusztus végén ismét a Mártába kalauzolta el a mozogni vágyókat, most szervezte meg ugyanis idei második alakformáló táborát, amelynek ezúttal is csodás helyszínt nyújtottak a Mátra hegyei.

A gyönyörű környezetben megtartott táborról és az ehhez kapcsolódó élményekről Kádár Kitti számolt be:

A friss levegő és az alakformálás most is többeket vonzott. A 4 napos edzőtáborba Zalaegerszegről, Budapestről és Kiskunfélegyházáról jöttek mozogni vágyók. A júliusi turnushoz hasonlóan mi már előző nap a tábor helyszínére utaztunk. A csapat másnap érkezett meg. A szakácsok gyöngye ismét édesanyám volt, aki minden nap változatos és nagyon finom étellel készült. A programok között szerepelt: falutúra, a Kékestető megmászása, libegőzés, kalandozás a markazi várromhoz. Emellett volt lehetőség jacuzzizni, szaunázni, és társasjátékozni. A lelkes táborozókra a 4 nap alatt összesen 6 edzés várt.

A tábor most is elérte célját, hiszen nemcsak alakformáló, hanem összetartó szerepe is volt egyben. 

 Az időjárás nem mindig volt kegyes hozzánk. Volt, amikor bőrig áztunk, és előfordult, hogy egy kicsit töltődhettünk a szűrt napfénynél. Bár estére már mindenki kidőlt, de aki rosszabb alvó volt, az hallhatta a szarvasbőgést is. Összességében igazi kaland volt ez a négy nap. Minden táborozó ajándékcsomagban részesült, amely a következőket tartalmazta: egyentrikó, saját készítésű datolyaszelet, bodzaszörp, szilikon karkötő. Utólag egy csoportképpel ellátott hűtőmágnest, illetve egy közös tornavideót kapnak a résztvevők. Nagyon sokat beszélgettünk, nevettünk, sportoltunk, túráztunk, igazi összetartó csapat alakult ki. Bár a végére kellőképpen elfáradtunk, de bízunk benne, hogy felejthetetlen élmény volt ez a pár nap mindenkinek.  A jövő évi tábor időpontját már bevésték a táborozók, amely 2022. július 7-10-e között lesz  tette hozzá Kádár Kitti. 

Kép, információ: Kádár Kitti

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!