• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Kizárólag félegyházi nevelésű játékosokkal a tenisz csapatbajnokságban
Sport 2021. szeptember 9. 15:00

Kizárólag félegyházi nevelésű játékosokkal a tenisz csapatbajnokságban

Képgaléria
Kizárólag félegyházi nevelésű játékosokkal a tenisz csapatbajnokságban
Az őszi fordulók is elkezdődtek szeptember 5-én a tenisz csapatbajnokságban, amelynek a férfi II. osztályú „D” csoportjában a Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub is szerepel. A félegyházi csapat pozitív mérleggel zárta a tavaszt, így a felsőházban folytatta szereplését.

Horváth István csapatvezető értékelése:

A tavaszi 4 győzelemmel felsőházba kerültünk, így az őszi fordulók tétje a feljutás. Mivel nekünk a szezon elején a bennmaradás volt a cél, amit teljesítettünk, ezért az őszi meccsek leginkább a gyakorlásról, a fiatalok lehetőségéről és a rutinszerzésről szólnak. Az országban egyedülálló szerintem a csapatunk abból a szempontból, hogy minden tagunk kiskunfélegyházi nevelés. Erre nagyon büszkék vagyunk.

Terveim szerint a következő 20 évben képviselni fogjuk a várost 100%-ban félegyházi nevelésű játékosokkal. Nem számít, hogy a játékos melyik félegyházi teniszpályán edz, ha hazai és a tudása megfelelő, akkor a csapatban a helye. Idén lehetőséget kapott Szabó Gábor, Szász Martin és Horváth Döme. Rájuk a jövőben is számítunk és reméljük hamarosan bemutatkozik jr. Rekedt Zoltán, akinek az édesapja lassan 30 éve velünk játszik.

A képen balról jobbra:

Dragon Károly, Vidéki Marcell, Fricska Martin, Horváth István (csk), Dragon Dániel, Horváth Ábel, Juhász Tamás

Kép: Horváth István, Gubu Zoltán

G. Z.
   

Kövessen minket a Facebookon is!