Helyi hírek 2021. szeptember 6. 20:15

Forgalmirend-változások a Libafesztivál idején

Forgalmirend-változások a Libafesztivál idején
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy a szeptember 10-én és 11-én tartandó XXII. Libafesztivál miatt az alábbi forgalmirend-változásokra számíthatnak.

Szeptember 8-án, szerdán 20 órától tilos a parkolás a Kazinczy utca, a Mártírok útja, a Deák Ferenc utca valamint a Zrínyi utca, Kossuth Lajos utcai torkolatainál.

Szeptember 10-én, pénteken a Korona utcában is tilos a parkolás. 

Szeptember 11-én, szombaton 5 órától tilos a parkolás a Korona utca mindkét oldalán valamint a Kazinczy utca, Kossuth Lajos utcától – Könyök utcáig terjedő szakaszán a főzőverseny helyszíne miatt.

Szeptember 11-én, 6 órától 14 óráig tilos a parkolás a Kossuth Lajos utca, Dózsa György utca – Attila utca közötti szakaszán, illetve a Ludas Matyi Futóverseny ideje alatt forgalomkorlátozásra lehet számítani a Kossuth Lajos utcán a Hunyadi utca – Vasútállomás közötti szakaszon. Ebben az időszakban a vasútállomás megközelítése a városi sportcsarnok parkolóján keresztül lehetséges.

Kérik, hogy figyeljék a kihelyezett mobiltáblákat és a megadott időpontig hagyják el gépjárműveikkel a parkoló területét!

Szeptember 9-én, csütörtökön 5:30-tól lezárják a Deák Ferenc utca Fornetti előtti szakaszát sátorépítés miatt.

Ugyancsak szeptember 9-én, 8 órától útlezárás lesz a Kossuth Lajos utcán az 5-ös fő úttól a Wesselényi utcáig. A délelőtt folyamán, a rendezvény kiépítésének ütemében, a lezárás tovább halad egészen a Hunyadi utcáig.

Szeptember 11-én, szombaton 5 órától teljes hosszában lezárják a Korona utcát, valamint a Kazinczy utca Kossuth Lajos utca – Könyök utca közötti szakaszt a főzőverseny miatt.

A városüzemeltetési osztály munkatársai kérik a közlekedőket a szokásosnál figyelmesebb közlekedésre és a megváltozott közlekedési rend betartására.
    

Kövessen minket a Facebookon is!