Program 2021. október 1. 08:00

Piknik és nyílt nap a Mezgében

Piknik és nyílt nap a Mezgében
Egy év kihagyás után, október 2-án szombaton, újra Mezgé Piknik lesz a tangazdaságban. Rózsa Pál igazgató elárulta, hogy hetedik alkalommal nyitja ki a kapuit a tangazdaság és várja a családok apraját-nagyját egy jó hangulatú találkozóra.

Hét esztendeje díjlovaglás, versenyszervezés miatt hívták életre a lovas-gasztro családi napot, ami ma már jócskán túlnőtt az eredeti elgondoláson. Azóta kutyaszépségverseny, istállókiállítás, gyermekprogramok, kézműves vásár, íjászat és az iskola tanulói által készített finomságok várják a kilátogatókat. Nagy népszerűségnek örvend a Mezgé Burger és a bográcsos marhapörkölt is, ami idén is kapható lesz. Bálapiramis, bálalabirintus, állatsimogató, csillámtetoválás, gyermeklovagoltatás, kocsikázás várja a gyermekeket, sőt, idén újdonságként huszárbemutató és gépkiállítás is látható majd. A szervezők 9-től 16 óráig várják az érdeklődőket.

Rózsa Pál igazgatótól azt is megtudtuk, hogy ha a járványügyi helyzet is lehetővé teszi, október 8-án és november 19-én nyílt napra várják az érdeklődő hetedik, nyolcadik osztályos általános iskolásokat, szüleiket és tanáraikat. A tervek szerint a képzési információk mellett megtekinthetik az iskolát és a kollégiumot, látogatást tehetnek a tangazdaság, a tanüzem és a húsüzem területén is.
     

Kövessen minket a Facebookon is!